fbpx

Advies over uw eigen auto

We streven ernaar om autorijden weer leuk te maken voor u.

whatsapp

Video call

E-mail

U vraagt, wij antwoorden

- Maico Rutten, eigenaar. Uw service adviseur.

Advies

Vanuit onze ervaring uit de praktijk zien we dat veel mensen weinig tot geen kennis hebben als het gaat over onderhoud van een auto.

Vaak zien we mensen die of te veel betalen, omdat ze werkzaamheden laten uitvoeren die op dat moment niet nodig zijn. Dit zijn werkzaamheden die vaak van te voren al getackeld kunnen worden om zo extra tijd en geld te besparen.

Of, mensen die bij een werkplaats afspraak er van uit gaan dat alles wat de werkplaats adviseert ook daadwerkelijk direct moet worden uitgevoerd, omdat zij vaak zoiets hebben van: 'De man achter de balie zal het wel weten'.

In allebei de gevallen kost het u extra geld, wat vaak niet nodig is. Zonde dus!

Uw service adviseur is voor u het aanspreekpunt als het gaat over onderhoud aan uw auto. Samen met u kunnen wij een werkplaats afspraak maken om zo zoveel mogelijk kosten te besparen. Met onze technische kennis kunnen wij voor u beslissen wat er daadwerkelijk op dat moment nodig is. En geen extra adviezen die de werkplaats meer geld opleverd. Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met ons via WatsApp, een video gesprek of via de mail. Samen komen we tot een goed besluit.

Uw service adviseur bied u gemak!